Продукти

Филтри

Категории

Вид

VIRTUAL

VIRTUAL Изображение

Вакумни писалки.

Повече от двадесет години Virtual Industries е водещ производител на ръчни решения за манипулация с вакуум. Водещ доставчик за световни високотехнологични фирми. Техните патентовани ESD безопасни продукти се използват в CLASS I чисти помещения, за монтаж на електронника, производство на полупроводници в научни центрове и университети в цял ​​свят. Успехът на Virtual Industries идва от разработването на иновативни ръчни инструменти за обработка с вакуум, както и обратната връзка с потребителите. Тези инструменти осигуряват специфични за клиента решения, които правят операциите по монтаж и обработка по-продуктивни и ергономични.

Частна компания, основана през 1987 г., Virtual Industries, Inc. със седалище в Колорадо Спрингс, Колорадо. Компанията има агенти и дистрибутори в повече от 60 страни и обслужва клиенти в близо 200 страни. Повече от една трета от продажбите на Virtual Industries са извън САЩ.

Продуктовата им линия включва ръчни инструменти, които могат да заменят пинсетите или други средства за захващане, използвани в голяма сфера на  приложение при монтажните работи и манипулациите с дребни компоненти. Тези инструменти са преносими и премахват необходимостта от маркучи или захранващи кабели. Това прави тези инструменти идеално подходящи за ергономично манипулиране на частите по време на монтажа, инспекцията, преработката и обслужването. За клиенти, които не се нуждаят от преносимост, има селекция от стендове, които се захранват от мрежово напрежение, сгъстен въздух, батерия или вътрешни източници на вакуум. Тези инструменти използват вакуумна писалка, която е свързана с вакуумна линия с малък диаметър. Лесно могат да се обработват части с размери от 0,13 mm (0,005 ") до 300 mm.

Страна на произход - САЩ.

 

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

VIRTUAL

Вакумни писалки. Повече от двадесет години Virtual Industries е водещ производител на ръчни решения за манипулация с вакуум. Водещ доставчик за световни високотехнологични фирми. Техните патентовани ESD безопасни продукти се използват в CLASS I чисти помещения, за монтаж на електронника, производство на полупроводници в научни центрове и университети в цял ​​свят. Успехът на Virtual Industries идва от разработването на иновативни ръчни инструменти за обработка с вакуум, както и обратната връзка с потребителите. Тези инструменти осигуряват специфични за клиента решения, които правят операциите по монтаж и обработка по-продуктивни и ергономични. Частна компания, основана през 1987 г., Virtual Industries, Inc. със седалище в Колорадо Спрингс, Колорадо. Компанията има агенти и дистрибутори в повече от 60 страни и обслужва клиенти в близо 200 страни. Повече от една трета от продажбите на Virtual Industries са извън САЩ. Продуктовата им линия включва ръчни инструменти, които могат да заменят пинсетите или други средства за захващане, използвани в голяма сфера на  приложение при монтажните работи и манипулациите с дребни компоненти. Тези инструменти са преносими и премахват необходимостта от маркучи или захранващи кабели. Това прави тези инструменти идеално подходящи за ергономично манипулиране на частите по време на монтажа, инспекцията, преработката и обслужването. За клиенти, които не се нуждаят от преносимост, има селекция от стендове, които се захранват от мрежово напрежение, сгъстен въздух, батерия или вътрешни източници на вакуум. Тези инструменти използват вакуумна писалка, която е свързана с вакуумна линия с малък диаметър. Лесно могат да се обработват части с размери от 0,13 mm (0,005 ") до 300 mm. Страна на произход - САЩ.  
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки