Продукти

Филтри

Категории

Вид

TRONEX

TRONEX Изображение

Инструменти, клещи секачи.

Силата на продукта Tronex започва с уникален дизайн, който е включен в почти всеки един от продуктите за ръчни инструменти на Tronex. След това Tronex разработва изключително ефективни производствени процеси, които осигуряват високо качество, ниска цена и бърза, надеждна доставка. Tronex разработва и представя серия от иновативни нови модели, много от които са разработени в отговор на конкретни нужди и предложения на клиентите. Понастоящем Tronex прави над 100 различни модела инструменти за подрязване и клещи, използвани  в електрониката, за производство на медицински устройства, както и за бижутерийната индустрия.

Страна на произход -  САЩ.

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

TRONEX

Инструменти, клещи секачи. Силата на продукта Tronex започва с уникален дизайн, който е включен в почти всеки един от продуктите за ръчни инструменти на Tronex. След това Tronex разработва изключително ефективни производствени процеси, които осигуряват високо качество, ниска цена и бърза, надеждна доставка. Tronex разработва и представя серия от иновативни нови модели, много от които са разработени в отговор на конкретни нужди и предложения на клиентите. Понастоящем Tronex прави над 100 различни модела инструменти за подрязване и клещи, използвани  в електрониката, за производство на медицински устройства, както и за бижутерийната индустрия. Страна на произход -  САЩ.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки