Филтри

Категории

Производители

Вид

SDT ULTRASOUND SOLUTIONS

SDT ULTRASOUND SOLUTIONS Изображение

Нашите белгийски партньори от SDT Ultrasound Solutions  разработват Ултразвуковите си системи за прогнозиране на състоянието и предиктивна поддръжка на машини, съоръжения и инсталации в индустрията от 1975г.

SDT Ultrasound Solutions  в последните повече от 40 години следи проблемите в Поддръжката и разработва своето решение, базирано на ултразвуковата технология, за да се утвърди днес като лидер в производството на ултразвукови системи, използвани за Наблюдение на състоянието в поддръжката. SDT Ultrasound Solutions e  партньор, който ще ви помогне да следите здравето на вашите съоръжения, да сложите край на реактивния подход за „гасене на пожари” и да започнете да изграждате една проактивна стратегия за поддръжка. С помощта на индикаторите за определяне на състоянието се следят тенденциите и събирайки последователно и методично данните сте в състояние да прогнозирате изключително сигурно как би се развил един дефект в продължение на времето.

С ултразвуковите инструменти на SDT International се откриват течове и повреди в движещите се части в оборудването на изключително ранен етап. В поддръжката на машини и съоръжения с помощта на ултразвук се предотвратяват, скъпо струващи аварии и последици от непланирани спирания на производството. Системите намират приложение за :

  • Откриване течове на сгъстен въздух
  • Мониторинг на лагери, при много ниски обороти, достигащи дори до 1 оборот на 15 мин.
  • Проследяване на движещите се елементи на машините, използвайки вибрационния метод в комбинация с ултразвук
  • Контрол на гресирането в реално време
  • Откриване на повреди в електрически табла, електроразпределителни инсталации, далекопроводи (корона ефект,електрически разряд и др.)
  • Откриване на течове в тръбопроводи
  • Инспекция на винтили, клапани и кондензни гърнета.
  • Откриване на кавитация при помпите
  • Инспекция за херметичност

Индустрии:

Металургия, минна и хартиена промишленост, енергетика, корабостроене, самолетостроене, автомобилостроене, транспорт, печатници, фармацевтична и хранително-вкусова индустрии и др.

Страна на произход - Белгия.

SDT ULTRASOUND SOLUTIONS

Нашите белгийски партньори от SDT Ultrasound Solutions   разработват Ултразвуковите си системи за прогнозиране на състоянието и предиктивна поддръжка на машини, съоръжения и инсталации в индустрията от 1975г. SDT Ultrasound Solutions  в последните повече от 40 години следи проблемите в Поддръжката и разработва своето решение, базирано на ултразвуковата технология, за да се утвърди днес като лидер в производството на ултразвукови системи, използвани за Наблюдение на състоянието в поддръжката.  SDT Ultrasound Solutions e  партньор, който ще ви помогне да следите здравето на вашите съоръжения, да сложите край на реактивния подход за „гасене на пожари” и да започнете да изграждате една проактивна стратегия за поддръжка. С помощта на индикаторите за определяне на състоянието се следят тенденциите и събирайки последователно и методично данните сте в състояние да прогнозирате изключително сигурно как би се развил един дефект в продължение на времето. С ултразвуковите инструменти на SDT International се откриват течове и повреди в движещите се части в оборудването на изключително ранен етап. В поддръжката на машини и съоръжения с помощта на ултразвук се предотвратяват, скъпо струващи аварии и последици от непланирани спирания на производството. Системите намират приложение за : Откриване течове на сгъстен въздух Мониторинг на лагери, при много ниски обороти, достигащи дори до 1 оборот на 15 мин. Проследяване на движещите се елементи на машините, използвайки вибрационния метод в комбинация с ултразвук Контрол на гресирането в реално време Откриване на повреди в електрически табла, електроразпределителни инсталации, далекопроводи (корона ефект,електрически разряд и др.) Откриване на течове в тръбопроводи Инспекция на винтили, клапани и кондензни гърнета. Откриване на кавитация при помпите Инспекция за херметичност Индустрии: Металургия, минна и хартиена промишленост, енергетика, корабостроене, самолетостроене, автомобилостроене, транспорт, печатници, фармацевтична и хранително-вкусова индустрии и др. Страна на произход - Белгия.
Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки