Продукти

Филтри

Категории

Вид

PANAVISE

PANAVISE Изображение

PanaVise е основен производител на прецизни, държачи за печатни платки, инструменти за захващане на работното място и мини преси.

Също така проектира и произвежда аксесоари за мобилни телефони и комуникация - хендсфри, GPS устройства, сателитни радиоприемници, мобилни видео екрани, двупосочни радиостанции и мобилни терминали за данни. Всички са проектирани около  патентован дизайн "полусфера", който позволява позициониране на вашата работа в три равнини. Можете да "наклоните (180 °), да завъртите (360 °) и да преместите работата си равнина с едно движение.

Устройствата PanaVise и работните устройства са идеални за вашето хоби и занаят, механика и електроника, дървообработване и дърворезба, малък ремонт на дома и в работна среда. Всичките устройства притежават "доживотна гаранция" и осигуряват продуктивността на всеки проект. PanaVise, "по-добре от трета ръка!"

Продуктите на  PanaVise са проектирани около концепцията за взаимозаменяеми компоненти. Глави, държачи и основи. Можете да се смесвате и да сменяте. Изберете една от стандартните предварително избрани комбинации или създайте свой собствен персонализиран център за работа, който е идеален само за вас.

Страна на произход - САЩ. 

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

PANAVISE

PanaVise е основен производител на прецизни, държачи за печатни платки, инструменти за захващане на работното място и мини преси. Също така проектира и произвежда аксесоари за мобилни телефони и комуникация - хендсфри, GPS устройства, сателитни радиоприемници, мобилни видео екрани, двупосочни радиостанции и мобилни терминали за данни. Всички са проектирани около  патентован дизайн "полусфера", който позволява позициониране на вашата работа в три равнини. Можете да "наклоните (180 °), да завъртите (360 °) и да преместите работата си равнина с едно движение. Устройствата PanaVise и работните устройства са идеални за вашето хоби и занаят, механика и електроника, дървообработване и дърворезба, малък ремонт на дома и в работна среда. Всичките устройства притежават "доживотна гаранция" и осигуряват продуктивността на всеки проект. PanaVise, "по-добре от трета ръка!" Продуктите на  PanaVise са проектирани около концепцията за взаимозаменяеми компоненти. Глави, държачи и основи. Можете да се смесвате и да сменяте. Изберете една от стандартните предварително избрани комбинации или създайте свой собствен персонализиран център за работа, който е идеален само за вас. Страна на произход - САЩ. 
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки