Продукти

Филтри

Категории

Производители

Вид

OXYPAS

OXYPAS Изображение

Специализирани обувки.

OXYPAS предлага на клиентите си: повече БЕЗОПАСНОСТ - Благодарение на екипировката,  адаптирана към рисковете и изискванията на вашата работа (сертифицирани по CE, неплъзгащи, антистатични, ...)...повече КОМФОРТ - Благодарение на ергономиката си обувките,  подобряват здравословната поза и спомагат за предотвратяването на болки в гърба...повече СТИЛ - с моделите от кожа и дърво в пастелни или ярки цветове: добавете едно цветно докосване към вашето ежедневно облекло.

Страна на произход - Белгия.

OXYPAS

Специализирани обувки. OXYPAS предлага на клиентите си: повече БЕЗОПАСНОСТ - Благодарение на екипировката,  адаптирана към рисковете и изискванията на вашата работа (сертифицирани по CE, неплъзгащи, антистатични, ...)...повече КОМФОРТ - Благодарение на ергономиката си обувките,  подобряват здравословната поза и спомагат за предотвратяването на болки в гърба...повече СТИЛ - с моделите от кожа и дърво в пастелни или ярки цветове: добавете едно цветно докосване към вашето ежедневно облекло. Страна на произход - Белгия.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки