Продукти

Филтри

Категории

Вид

intersuhl

intersuhl Изображение

Историята на успеха на Interstuhl започва през 1961 г., когато двама ковачи, Вилхелм и Вернер Линк, започват да революционизират света на труда. Със своя изобретателен дух, много труд и ясен поглед към нуждите на хората около тях, те създават първия стол за работно място Bi-Regulette. И до днес – близо 60 години и повече от 30 милиона продадени стола по-късно – страстта им към иновативни решения, които улесняват живота и работата на хората, е това, което движи компанията. Interstuhl е един от водещите европейски производители на столове с повече от 850 ангажирани служители. Продуктите им имат важен принос за здравето на хората, които ги използват в офиса или докато работят от вкъщи, в производствена среда, лаборатории или по време на игри.

Техническо съвършенство, безкомпромисно качество, дизайн, който можете да изпитате с всичките си сетива, и внимателното боравене с всички ресурси са това, което характеризира всеки продукт на Interstuhl. Хората са отправна точка за всичко, което компанията прави. Целта им е  да предложат възможно най-доброто решение за изискванията на клиентите.

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

intersuhl

Историята на успеха на Interstuhl започва през 1961 г., когато двама ковачи, Вилхелм и Вернер Линк, започват да революционизират света на труда. Със своя изобретателен дух, много труд и ясен поглед към нуждите на хората около тях, те създават първия стол за работно място Bi-Regulette. И до днес – близо 60 години и повече от 30 милиона продадени стола по-късно – страстта им към иновативни решения, които улесняват живота и работата на хората, е това, което движи компанията. Interstuhl е един от водещите европейски производители на столове с повече от 850 ангажирани служители. Продуктите им имат важен принос за здравето на хората, които ги използват в офиса или докато работят от вкъщи, в производствена среда, лаборатории или по време на игри. Техническо съвършенство, безкомпромисно качество, дизайн, който можете да изпитате с всичките си сетива, и внимателното боравене с всички ресурси са това, което характеризира всеки продукт на Interstuhl. Хората са отправна точка за всичко, което компанията прави. Целта им е  да предложат възможно най-доброто решение за изискванията на клиентите.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки