Продукти

DIKE

DIKE Изображение

Работни обувки.

При работните ESD обувки водещо е качеството - удобни и ергономични продукти. Леки и гъвкави, но безопасни и устойчиви. С ентусиазъм и лидерство, можете да бъдете специални, дори и на работното място. Добрите продукти могат да ви накарат да забравите, че ги носите, но в DIKE искат да ви напомнят за тях със стил и цвят. Тъй като да работиш добре е важно, но да работиш със страст е съвсем различна история. Да преобърнем света на работните обувки и работно облекло.

Страна на произход - Италия.

DIKE

Работни обувки. При работните ESD обувки водещо е качеството - удобни и ергономични продукти. Леки и гъвкави, но безопасни и устойчиви. С ентусиазъм и лидерство, можете да бъдете специални, дори и на работното място. Добрите продукти могат да ви накарат да забравите, че ги носите, но в DIKE искат да ви напомнят за тях със стил и цвят. Тъй като да работиш добре е важно, но да работиш със страст е съвсем различна история. Да преобърнем света на работните обувки и работно облекло. Страна на произход - Италия.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки