Продукти

Филтри

Категории

Производители

Вид

Codeor

Codeor Изображение

Codeor е най-свежото анатомично решение за професионалисти, които прекарват много часове в стоене или ходене.

Професионални обувки за професионалисти от всички сфери на индустрията. Полиуретанова  подметка / биколорен точков шев, абсорбираща TPU С удобна подметка и широка унисекс форма, осигурява опора за стъпалото без напрежение. Обувките не се плъзгат, абсорбирао енергията в петата, водоустойчиви са, дишащи и устойчиви на мокрене и износване. Не се напукват, издържливост, която позволява дори измиване в пералня. Решетъчният материал осигурява окомфорт на обувката и добра вентилация.

Codeor

Codeor е най-свежото анатомично решение за професионалисти, които прекарват много часове в стоене или ходене. Професионални обувки за професионалисти от всички сфери на индустрията. Полиуретанова  подметка / биколорен точков шев, абсорбираща TPU С удобна подметка и широка унисекс форма, осигурява опора за стъпалото без напрежение. Обувките не се плъзгат, абсорбирао енергията в петата, водоустойчиви са, дишащи и устойчиви на мокрене и износване. Не се напукват, издържливост, която позволява дори измиване в пералня. Решетъчният материал осигурява окомфорт на обувката и добра вентилация.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки