Продукти

PIERGIACOMI

PIERGIACOMI  Изображение

Инструменти - пинсети.

Piergiacomi Sud s.r.l. е основана през 1979 г. благодарение на интуицията и опита, натрупани от основателите в компанията. Започнала като семейна компания, продължител и първоприемник на традиции от 1923 г. Piergiacomi Sud s.r.l. разгръща бизнеса си и се превръща във водеща компания, лидер в в производството на ръчни инструменти за електрониката. Всъщност нито един друг производител не разполага с толкова широка гама инструменти като Piergiacomi: повече от 400 различни вида инструменти, известни и търсени от пазара на индустриална електроника по света под името "Piergiacomi Quality Handtools".

Страна на произход - Италия.

PIERGIACOMI

Инструменти - пинсети. Piergiacomi Sud s.r.l. е основана през 1979 г. благодарение на интуицията и опита, натрупани от основателите в компанията. Започнала като семейна компания, продължител и първоприемник на традиции от 1923 г. Piergiacomi Sud s.r.l. разгръща бизнеса си и се превръща във водеща компания, лидер в в производството на ръчни инструменти за електрониката. Всъщност нито един друг производител не разполага с толкова широка гама инструменти като Piergiacomi: повече от 400 различни вида инструменти, известни и търсени от пазара на индустриална електроника по света под името "Piergiacomi Quality Handtools". Страна на произход - Италия.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки