Продукти

Филтри

Категории

Производители

Вид

PIEK

PIEK Изображение

Фирмени, сертифициращи Обучения.

PIEK, водещ и глобален  партньор за електронната индустрия, предоставя всички сертификати и пресертификации на IPC. Можете да се обърнете към PIEK за всички IPC курсове в областта от дизайна на печатни платки, производство на печатни платки, монтаж, ремонт и преработка на печатни платки, окабеляване и кабелни техники и различни специализирани курсове за  IPC стандартизиране под формата на PIEK курсове.

PIEK има и тестов център за PBs и PBAs, който отговаря на най-новите критерии на IPC. PIEK предоставя всички тези услуги като независим, обективен консултант на индустрията. PIEK е също и един от малкото образователни центрове на IPC в Европа, оторизирани да предлагат услуга за валидиране и квалификация. PIEK предлага одитни програми в областта на производството, логистиката, управлението на процесите и бизнеса. PIEK е предпочитаният партньор за автомобилния сектор, авиационната и космическата промишленост, отбраната, производителите на електроника, производителите на медицинско оборудване, високотехнологичния сектор и др.

Страна на произход - Холандия.

Trainings
PCB Design IPC Design IPC-7351 Generic Requirements for Surface Mount Design and Land Pattern Standard ...

PIEK

Фирмени, сертифициращи Обучения. PIEK, водещ и глобален  партньор за електронната индустрия, предоставя всички сертификати и пресертификации на IPC. Можете да се обърнете към PIEK за всички IPC курсове в областта от дизайна на печатни платки, производство на печатни платки, монтаж, ремонт и преработка на печатни платки, окабеляване и кабелни техники и различни специализирани курсове за  IPC стандартизиране под формата на PIEK курсове. PIEK има и тестов център за PBs и PBAs, който отговаря на най-новите критерии на IPC. PIEK предоставя всички тези услуги като независим, обективен консултант на индустрията. PIEK е също и един от малкото образователни центрове на IPC в Европа, оторизирани да предлагат услуга за валидиране и квалификация. PIEK предлага одитни програми в областта на производството, логистиката, управлението на процесите и бизнеса. PIEK е предпочитаният партньор за автомобилния сектор, авиационната и космическата промишленост, отбраната, производителите на електроника, производителите на медицинско оборудване, високотехнологичния сектор и др. Страна на произход - Холандия.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки