Добре дошли

Повече от седем години нашите клиенти ни вярват и избират за свой доверен партньор. Поради нарастването на интереса към нашата работа, искаме да улесним достъпа на клиентите ни до полезна и необходима информация, затова въведохме членство в специалният ни Inova(Group) Club. 

Членове на Inova(Group) Club са лица и фирми, които имат регистрация в сайта на inovagroup.bg. Активирането на членството става, като се регистрирате в нашият сайтКлубното членство предлага персонални условия за включване в различни активности - промоции и събития анонсирани на имейла, с който сте регистрирани.

Ние ценим личното отношение към нашите клиенти и с оглед спецификата на предлаганите продукти и доставки, работим със запитвания. Регистрацията ви дава достъп до голяма част от цените в електронният ни магазин. В запитванията си можете конкретно да изложите вашите нужди и специфично търсене. В най-кратки срокове ще ви върнем отговор с потвърждение за условията на поръчката, начините на плащане и доставка.

Ако информацията на сайта не е достатъчна за вас, имате въпроси или желате още детайли, не се колебайте да се свъжете с нас на посочените контакти.

Благодарим Ви за интереса и доверието.

Добре дошли в Inova Club!

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки