Safety First!

Safety First!

Точно така, от работилницата на Дядо Коледа, която се намира на Северния полюс се налага идеята за визуална безопасност преди повече от хиляда години. Преди това нововъведение, работилницата всъщност била доста опасно и далеч по-малко ефективно място, в резултат на което много добри момчета и момичета са оставали без подаръци. Дори по-лошо от това – броят на елфите пострадали на работното място е извън  всички статистики.

С цел подобряване на цялостната безопасност и ефективност в работилница, на Santa му хрумнала идеята за визуалната безопасност. Откакто там се изпълнявава програмата, Работилница та на Дядо Коледа оперира с нулев брой наранявания или смъртни случаи и вече няма пропуснати доставки на играчки. Ако искате да бъдете включени в списъка на „добри мениджърски практики за безопасност“ през новата година, отделете известно време, за да се поучите от  Santa - за това, как да  използвате визуалната комуникация, за да подобрите безопасността.

Маркировки и знаци за пода.

Дядо Коледа първо маркира пода, това беше пъравата от големите промени, които Santa направи, за да подобри визуалната комуникация в работилницата. Преди да  бъдат направени промените, подовете бяха покрити с  ивици бонбони и захарни пръчици, които не служеха за нищо друго, освен да създават опасности.

Santa започна, като нареди някои висококачествени подови маркировки, съдържащи конкретна информация. По-долу са само няколко примера, за това как се подобри визуалната безопасност в работилницата му след това:

Стрелки  С използването на стрелки за маркировка, Santa успя да осигури на елфите, които караха своите шейни в различни посоки по всяко време, за да се намали риска от злополуки.

Маркировка за пътеките – Друга отлична маркировка за пода е лентата, която се използва за разграничаване на коридорите, където елфите могат да вървят, докато са в склада. Това им помага да се пазят от пътя на прелитащите  в района елени.

Точки за  Маркиране на пода Santa дори използва точки в кодиран цвят за да напомни на елфите за специфичните опасности. Например, когато елфите видят оранжеви цветни точици на пода те знаят, че трябва да носят защита за дихателните си пътища, тъй като се намират в зона за производство коледни сладки и е възможно да вдишат от фини частици брашно. Ако елфите видят сини цветни точици на пода в зоната за напомпване на топки, те знаят, че трябва да са внимателни, защото се намират в район, в който има компресор и съществува  опасност от изпускане на газ.

Внимание движение на шейни – в допълнение към останалите  подови маркировки, може да се използват такива, когато има нужда да се изпрати съобщение. Например, Santa поставя на всички кръстовища в цялата работилница знаци, които казват „Внимание, засилено движение на шейни“. За да се гарантира на хората (и елфите) безопасност, се обръща внимание, че в района са концентрирани потенциално опасни превозни средства, теглени във въздуха от транспортните екипи, управляващи впряговете северни елени.

Други знаци за маркиране на пода призовават да се забави скоростта на шейните, докато приближават кръстовище или да предупреждават елфите преминаващи през района за потенциално опасна точка за нараняване от рога на забързани елени. Шофьорите на шейни трябва да знаят да намалят, докато се приближават до кръстовище или да привлекат вниманието на елфите, преминаващи през района.

Ако някога сте имали късмет да обиколите работилницата на  Дядо Коледа, ще останете впечатлени от начина по който той превръща пода от място за ходене в действително животоспасяващ визуален инструмент за комуникация.

Знаци за стената

Подовете не са единствената област, която е била използвана за подобряване на визуалната безопасност в работилницата на Дядо Коледа. Той също закачи знаци по стените, за да стимулира общуването с елфите според изисквания за безопасност и да предупреди за области на потенциална  опасност.

Например: „Забранено за бонбони“ Знакът е окачен в близост до всички области за сглобяване на кукли. Това е много важно, защото лепкавите бонбони може лесно да се залепят и да "хванат" куклите за косата. Елфите, работещи по сглобяване на куклите могат да се забъркат в голяма бъркотия, която да доведе до нещастни произшествия, в резултат на подхлъзване и падане.

В стаята за почивка, знаците по стените са били използвани, за да се намали риска от сериозни изгаряния например. Преди тези знаци, елфите развълнувано бързали да отпият  глътка от своя горещ шоколад по време на своята почивка. Това причиниявало сериозни изгаряния по устата и гърлото им. С поставянето на знака „ВНИМАНИЕ: HOT CHOCOLATE“ на стената  резултата бил отличен - знакът напомня на  елфите да оставят питиетата,  да се охладят преди да им се насладят.


Един от последните поставени на стената знаци в работилницата  е знака «Необходимо е поставянето на каска». Този знак е много важен за безопасността на елфите в области, където има висящи лампи, ледени висулки или хлъзгав под. Значителни нарянявания, могат да се избегнат с поставянето на тази маркировка.

Както виждате, стенните табели, поставени в работилницата на Дядо Коледа са безценни  в усилията за подобряване на безопасността. За поколения елфи, тези знаци са служили като основно напомняне за това как да се пазят и да обезопасят работните пространства.

Персонализирани етикети

Това е последния компонент, който помогна на Santa да подобри визуализацията в работилницата – обичайното етикетиране. След като той добави принтер за етикети към работилницата и създаде лесен за четене етикет за да предаде важната информация бързо и точно.

Santa отпечатва етикети, за да означи някои подаръци, например, които съдържат малки части, създаващи потенциална опасност от задушаване за добрите момчета и момичета. За повишаване на безопасността в рамките на съоръжението той направи етикети, които означават мястото за рециклиране на "отпадъците" от северните елени и така даде идея на земеделските производители по цял свят.

Тези етикети съдържат информация и пиктограми, както се изисква от NPFEA (North Pole Тор Examinations Agency), както и OSHA. Етикетите помогнаха на Santa да остане в “Списъка на добрите“  за  регулаторните органи, като същевременно осигури безопасни условия за работа и запази от наранявания елфите и другите си помощници.

Гарантира  безопасност по време на производството, дори с потенциално опасни материали и транспортирането на  важните подаръци в  натоварения сезон.

Визуалната комуникация.

Лесно е да се види, че визуалните продукти за безопасност са е чудесен начин да се подобри цялостната сигурност  на вашето предприятие. Santa е новатор в областта на визуалните комуникации в продължение на стотици години, и доказаните му техники в момента се използват във всички компании от цял свят.

Уверете се, че сте създали уникална за вашите нужди маркировка, която да отговяря на всички изисквания за визуална безопасност.

А за секторите, в които се произвеждат така любимите на всички добри малки и големи момичета и момчета има различни ESD символи за предпазване от електростатичен разряд, ако имате нужда от идеи за маркиране и обазопасяване на производство в електрониката, разгледайте нашите предложения.

Коментирането на тази статия е ограничено

Производство - ESD Защита

Производство - ESD Защита

Safety First!

Маркировка за безопасна работна среда

Един малко по-различен поглед върху безопасността на работното място, вдъхновен от правилата в работилницата на Дядо Коледа. Още преди да се използва т Един малко по-различен поглед върху безопасността на работното място, вдъхновен от правилата в работилницата на Дядо Коледа. Още преди да се използва т 2019-06-28T18:59:20+03:00 Safety First!

<header class="entry-header"> <div class="entry-meta"><em>Един малко по-различен поглед върху безопасността на работното място, вдъхновен от правилата в работилницата на Дядо Коледа.</em></div> <div class="entry-meta"><em><img class="aligncenter" src="https://cdncloudcart.com/11576/files/image/flor.png" alt="" /></em></div> <div class="entry-meta">&nbsp;</div> <div class="entry-meta"><em>Още преди да се използва термина &laquo;визулана безопасност&raquo;, са отделени много усилия и часове работа за изготвяне на концепцията за маркиране. В началото предприятията поставят знаци или обозначаващи символи в рамките на работното място, но какво не знаят хората? Понятието за визуална комуникация в помощ за обезопасяване на работното място, всъщност се е наложило за първи път в изключително изненадващо място &ndash; Работилницата на Дядо Коледа.</em></div> <div class="entry-meta">&nbsp;</div> </header> <div class="entry-content"> <p>Точно така, от работилницата на Дядо Коледа, която се намира на Северния полюс се налага&nbsp;идеята за визуална безопасност преди повече от хиляда години. Преди това нововъведение, работилницата всъщност била доста опасно и далеч по-малко ефективно място, в резултат на което много добри момчета и момичета са оставали без подаръци. Дори по-лошо от това &ndash; броят на елфите пострадали на работното място е извън &nbsp;всички статистики.</p> <p><img class="aligncenter" src="https://cdncloudcart.com/11576/files/image/santa_arow.jpg" alt="" /></p> <p>С цел подобряване на цялостната безопасност и ефективност в работилница, на Santa му хрумнала идеята за визуалната безопасност. Откакто там се изпълнявава програмата, Работилница та на Дядо Коледа оперира с нулев брой наранявания или смъртни случаи и вече няма пропуснати доставки на играчки. Ако искате да бъдете включени в списъка на &bdquo;добри мениджърски практики за безопасност&ldquo; през новата&nbsp;година, отделете известно време, за да се поучите от&nbsp; Santa - за това, как да &nbsp;използвате визуалната комуникация, за да подобрите безопасността.</p> <p><img class="aligncenter" src="https://cdncloudcart.com/11576/files/image/dere.png" alt="" /></p> <p><strong>Маркировки и знаци за пода.</strong></p> <p>Дядо Коледа първо маркира пода, това беше пъравата от големите промени, които Santa направи, за да подобри визуалната комуникация в работилницата. Преди да &nbsp;бъдат направени промените, подовете бяха покрити с &nbsp;ивици бонбони и захарни пръчици, които не служеха за нищо друго, освен да създават опасности.</p> <p>Santa започна, като нареди някои висококачествени подови маркировки, съдържащи конкретна информация. По-долу са само няколко примера, за това как се подобри визуалната безопасност в работилницата му след това:</p> <p><img class="aligncenter" src="https://cdncloudcart.com/11576/files/image/santa_arow.jpg" alt="" /></p> <p><strong>Стрелки&nbsp; </strong><strong>&ndash; </strong>С използването на стрелки за маркировка, Santa успя да осигури на елфите, които караха своите шейни в различни&nbsp;посоки по всяко време, за да се намали риска от злополуки.</p> <p><strong>Маркировка за пътеките</strong> &ndash; Друга отлична маркировка за пода е лентата, която се използва за разграничаване на коридорите, където елфите могат да вървят, докато са в склада. Това им помага да се пазят от пътя на прелитащите&nbsp; в района елени.</p> <p><strong>Точки за&nbsp; </strong><strong>Маркиране</strong> <strong>на пода </strong><strong>&ndash; </strong>Santa дори използва точки в кодиран цвят за да напомни на елфите за специфичните опасности. Например, когато елфите видят оранжеви цветни точици на пода те знаят, че трябва да носят защита за дихателните си пътища, тъй като се намират в зона за производство коледни сладки и е възможно да вдишат от фини частици брашно. Ако елфите видят сини&nbsp;цветни точици на пода&nbsp;в зоната за напомпване на топки,&nbsp;те знаят, че трябва да са внимателни, защото се намират в район, в който има компресор и съществува &nbsp;опасност от изпускане на газ.</p> <p><img class="aligncenter" src="https://cdncloudcart.com/11576/files/image/sleigh.png" alt="" width="232" height="232" /></p> <p><strong>Внимание </strong><strong>движение на </strong><strong>шейни</strong> &ndash; в допълнение към останалите&nbsp; подови маркировки, може да се използват такива, когато има нужда да се изпрати съобщение. Например, Santa поставя на всички кръстовища в цялата работилница знаци, които казват &bdquo;Внимание, засилено движение на шейни&ldquo;. За да се гарантира на хората (и елфите) безопасност, се обръща внимание, че в района са концентрирани потенциално опасни превозни средства,&nbsp;теглени във въздуха от транспортните екипи, управляващи впряговете северни елени.</p> <p>Други знаци за маркиране на пода призовават да се забави скоростта на шейните, докато приближават кръстовище или да предупреждават елфите преминаващи през района за потенциално опасна точка за нараняване от рога на забързани елени. Шофьорите на шейни трябва да знаят да намалят, докато се приближават до кръстовище или да привлекат вниманието на елфите, преминаващи през района.</p> <p>Ако някога сте имали късмет да обиколите работилницата на&nbsp; Дядо Коледа, ще останете впечатлени от начина по който той превръща пода от място за ходене в действително животоспасяващ визуален инструмент за комуникация.</p> <p><strong><em>Знаци</em></strong><strong><em> за </em></strong><strong><em>стената</em></strong></p> <p>Подовете не са единствената област, която е била използвана за подобряване на визуалната безопасност в работилницата на Дядо Коледа. Той също закачи знаци по стените, за да стимулира общуването с елфите според изисквания за безопасност и да предупреди за области на потенциална &nbsp;опасност.</p> <p>Например: &bdquo;Забранено за бонбони&ldquo; Знакът е окачен в близост до всички области за сглобяване на кукли. Това е много важно, защото лепкавите бонбони може лесно да се залепят и да "хванат" куклите за косата. Елфите, работещи по сглобяване на куклите могат да се забъркат в голяма бъркотия, която да доведе до нещастни произшествия, в резултат на подхлъзване и падане.</p> <p>В стаята за почивка, знаците по стените са били използвани, за да се намали риска от сериозни изгаряния например. Преди тези знаци, елфите развълнувано бързали да отпият&nbsp; глътка от своя горещ шоколад по време на своята почивка. Това причиниявало сериозни изгаряния по устата и гърлото им. С поставянето на знака &bdquo;ВНИМАНИЕ: HOT CHOCOLATE&ldquo; на стената&nbsp; резултата бил&nbsp;отличен - знакът напомня на&nbsp; елфите да оставят питиетата, &nbsp;да се охладят преди да им се насладят.</p> <p><img class="aligncenter" src="https://cdncloudcart.com/11576/files/image/hot_chocolate.png" alt="" /><br />Един от последните поставени на стената знаци в работилницата&nbsp; е знака <strong>&laquo;Необходимо е </strong><strong>поставянето</strong><strong> на каска&raquo;. </strong>Този знак е много важен за безопасността на елфите в области, където има висящи лампи, ледени висулки или хлъзгав под. Значителни нарянявания, могат да се избегнат с поставянето на тази маркировка.</p> <p>Както виждате, стенните табели, поставени в работилницата на Дядо Коледа са безценни&nbsp; в усилията за подобряване на безопасността. За поколения елфи, тези знаци са служили като основно напомняне за това как да се пазят и да обезопасят работните пространства.</p> <p><img class="aligncenter" src="https://cdncloudcart.com/11576/files/image/santa_label.jpg" alt="" /></p> <p><strong>Персонализирани етикети</strong></p> <p>Това е последния компонент, който помогна на Santa да подобри визуализацията в работилницата &ndash;&nbsp;обичайното етикетиране. След като той добави принтер за етикети към работилницата и създаде лесен за четене етикет за да предаде важната информация бързо и точно.</p> <p>Santa отпечатва етикети, за да означи&nbsp;някои подаръци, например, които съдържат малки части, създаващи потенциална опасност от задушаване за добрите момчета и момичета. За повишаване на безопасността в рамките на съоръжението той направи етикети, които означават мястото за рециклиране на "отпадъците" от северните елени и така даде идея на&nbsp;земеделските производители по цял свят.</p> <p>Тези етикети съдържат информация и пиктограми, както се изисква от NPFEA (North Pole Тор Examinations Agency), както и OSHA. Етикетите помогнаха на Santa да остане в &ldquo;Списъка на добрите&ldquo;&nbsp; за&nbsp; регулаторните органи, като същевременно осигури безопасни условия за работа и запази от наранявания елфите и другите си помощници.</p> <p>Гарантира&nbsp; безопасност по време на производството, дори с потенциално опасни материали и транспортирането на&nbsp; важните подаръци в&nbsp; натоварения сезон.</p> <p><strong>Визуалната комуникация.</strong></p> <p>Лесно е да се види, че визуалните продукти за безопасност са е чудесен начин да се подобри цялостната сигурност&nbsp; на вашето предприятие. Santa е новатор в областта на визуалните комуникации в продължение на стотици години, и доказаните му техники в момента се използват във всички компании от цял свят.</p> <p>Уверете се, че сте създали уникална за вашите нужди маркировка, която да отговяря на всички изисквания за визуална безопасност.</p> <p>А за секторите, в които се произвеждат така любимите на всички добри малки и големи момичета и момчета има различни ESD символи за предпазване от електростатичен разряд, ако имате нужда от идеи за маркиране и обазопасяване на производство в електрониката, разгледайте нашите предложения.</p> </div>

, , ,
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки