Всички категории

  • Начало
  • Въпросът е - Ергономия или удобство?

Въпросът е - Ергономия или удобство?

Въпросът е - Ергономия или удобство?

Правилната стойка на тялото ни не е само външна характеристика на нашата физика, тя показва здравето ни - психическо и физическо, както и способността ни да акумулираме и преработваме стреса, но задавали ли сте си някогя въпроса - Ергономия или удобство?

Проблемите започват в детството, но продължават и се засилват в зависимост от това, какви навици си отглеждаме. Да, нали казват, че човек е роб на навиците си. Много често ни е по "удобно" да продължим да подхранваме вредните си навици, отколкото да направим усилие в името на по-качествен и здравословен живот.

Колкото е трудно, докато си дете да носиш тежката си чанта до училище, толкова е трудно като възрастен да изградиш превенция на това умората, инерцията и неудобствто на работното място буквално да не смачка прешлените ти с годините.

Какво може да засили умората и оплакванията от проблеми с опорно двигателния апарат? Как успявате да се справите със стреса, който непрекъснато увеличава изискванията към вас - повече работа, по-добри резулатати. Вече не е нужно да работши от офиса, можеш да го правиш от кухненската маса в къщи до предната седалка на колата дори от шезлонга на плажа. Но колко струва това удобство?

Имаergonomic_logo.jpgме ли инструментите да компенсираме напрежението в мускулите, ставите и прешлените от системното привеждане в неудобни пози?

А вие, как създавате своята ергономична среда за по-ефективна работа в ежедневието си ?

Коментирането на тази статия е ограничено

Въпросът е - Ергономия или удобство?

Eргономия или удобство?

Правилната стойка на тялото ни не е само външна характеристика на нашата физика, тя показва здравето ни - психическо и физическо, както и способността ни д Правилната стойка на тялото ни не е само външна характеристика на нашата физика, тя показва здравето ни - психическо и физическо, както и способността ни д 2023-12-21T13:51:04+02:00 Въпросът е - Ергономия или удобство?

<p>Правилната стойка на тялото ни не е само външна характеристика на нашата физика, тя показва здравето ни - психическо и физическо, както и способността ни да акумулираме и преработваме стреса, но задавали ли сте си някогя въпроса - Ергономия или удобство?</p> <p>Проблемите започват в детството, но продължават и се засилват в зависимост от това, какви навици си отглеждаме. Да, нали казват, че човек е роб на навиците си. Много често ни е по "удобно" да продължим да подхранваме вредните си навици, отколкото да направим усилие в името на по-качествен и здравословен живот.</p> <p>Колкото е трудно, докато си дете да носиш тежката си чанта до училище, толкова е трудно като възрастен да изградиш превенция на това умората, инерцията и неудобствто на работното място буквално да не смачка прешлените ти с годините.</p> <p>Какво може да засили умората и оплакванията от проблеми с опорно двигателния апарат? Как успявате да се справите със стреса, който непрекъснато увеличава изискванията към вас - повече работа, по-добри резулатати. Вече не е нужно да работши от офиса, можеш да го правиш от кухненската маса в къщи до предната седалка на колата дори от шезлонга на плажа. Но колко струва това удобство?</p> <p>Има<img class=" size-full wp-image-918 alignleft" src="https://inovabg.files.wordpress.com/2016/08/ergonomic_logo.jpg" alt="ergonomic_logo.jpg" width="89" height="109" />ме ли инструментите да компенсираме напрежението в мускулите, ставите и прешлените от системното привеждане в неудобни пози?</p> <p>А вие, как създавате своята ергономична среда за по-ефективна работа в ежедневието си ?</p>

, , , ,
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки